I. Поръчка

1. Elsitek.bg е онлайн магазин, който приема поръчки през уеб сайта след регистрация на профил или като гост. Всички обявени цени са в български лева за брой и не включват опаковка и доставка. Всички получени поръчки се приемат, преглеждат, обработват и изпращат от служители на Elsitek.bg, след уточнение на всички детайли по телефон с клиента. В случай, че Elsitek.bg не получи отказ или желание за промяна в параметрите на поръчката, тя ще бъде изпратена към клиента посредством куриер. Ако не получите обаждане от страна на Elsitek.bg в рамките на 24 часа от поръчката (без почивни дни и официални празници), моля повторете поръчката или се обадете на посочените телефони в Контакти.

2. Поръчката се осъществява посредством пазарска Кошница, като в нея потребителят добавя желаните си продукти след натискане на бутона КУПИ. Всеки един добавен продукт може да бъде премахван от Кошницата, както и да бъде променяно количеството му, преди да пристъпите към детайлите за потвърждение. По всяко време можете да се върнете към онлайн магазина, за да добавите още продукти като натиснете бутона ПРОДЪЛЖЕТЕ ПАЗАРУВАНЕТО. Когато сте убедени, че продуктите в кошницата са желаните от Вас, пристъпвате към потвърждение посредством бутона „Потвърждавам поръчката си“. За финализиране на поръчката следвайте стъпките до края.

3. При нужда от помощ и възникнали въпроси не се колебайте да ни напишете и-мейл или да се свържете с нас на посочените телефони.

II. Начин на плащане

1. Заплащането за направените поръчки в онлайн магазин Elsitek.bg се извършва по следните начини:

А. в брой - при получаване на пратката от куриера (наложен платеж).

Б. чрез директен банков превод до 24 часа след потвърждение на поръчката.

2. Elsitek.bg не гарантира заявените количества в потвърдена поръчка, когато тя не бъде заплатена в определения срок. Посочените цени в онлайн магазина са с включен ДДС и са валидни само за пазаруване в Elsitek.bg. Промоционалните цени в сайта не подлежат на допълнителни отстъпки.

3. В случай, че стойността на поръчката надхвърля 499 лв., Elsitek.bg изисква плащането да бъде направено по банков път.

III. Доставкa

1. Обичайният срок за доставка е до 3 (три) работни дни. За продукти на склад поръчките се изпълняват до 24 часа. При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде своевременно уведомен на посочения телефон или електронна поща.

2. Цената на доставката при поръчки в онлайн магазин Elsitek.bg е изчислена според теглото и размерите на пратката. Доставката се осъществява от куриерска компания ЕКОНT, като посочените цени са преференциални за клиенти на Elsitek.bg и включват, пакетиране и такса наложен платеж.

Ценовите условия за доставка са следните:

  За стандартна куриерска пратка:

- до офис на SPEEDY за цялата страна - 6.00лв 

- до адрес на получател със SPEEDY - 9.00лв

- до офис на ЕКОНТ за цялата страна – 7.45 лв.

- до адрес на получател с ЕКОНТ  – 11.00 лв.

- получаване от магазина ни в гр. София, ж.к.Младост 1, бл.75А - безплатно

За параметрите на стандартните пратки както и нестандартни пратки или пратки с различни параметри, моля използвайте калкулатора за изчисление на таксата за пратки на онлайн страницата на куриерските фирми ЕКОНТ и SPEEDY.

 

ВАЖНО! Elsitek.bg предоставя на своите клиенти БЕЗПЛАТНА доставка на покупки, при следните условия:

- За цялата страна, при поръчка на обща стойност над 149,99 лв. с ДДС до офис на ЕКОНТ;

 IV. Технология на обработване и изпращане на поръчките:

Всички поръчки се обработват по реда на получаването им в рамките на работното време на Elsitek.bg. Това е всеки делничен ден плюс събота от 8:30 до 19:00 ч. След уточнение на всички детайли по поръчката по телефона с клиента, ако това се налага, Elsitek.bg преминава към пакетиране на стоката/стоките.

   ВАЖНО! При финализиране на поръчката в т. 2 Методи на доставка в поле Оставете съобщение, Потребителят написва адреса, на който желае да му бъде доставена поръчката. Това може да бъде личен адрес или адрес на офис на куриерска фирма ЕКОНТ.

1. Всички поръчки, потвърдени до 16:30 ч. в делничен ден, се изпращат след обяд на същия ден, в случай, че стоките са налични и плащането е с наложен платеж. Клиентът получава доставката на следващия работен ден.

2. Всички поръчки, направени през почивни дни или по време на национални празници се обработват и изпращат в първия работен ден след това.

3. Всички поръчки, които се получават в Elsitek.bg след 19:00 ч. се обработват и изпращат на следващия ден.

4. За всички други опции на плащане, различни от наложен платеж Elsitek.bg изпраща поръчката, след получаване на потвърждение за плащане по описания по-горе в т. 4 ред.

Пример: Клиент избира плащане с банков превод, потвърждава поръчката по телефона в понеделник, при което Elsitek.bg изчаква да получи потвърждение от обслужващата банка, че сметката на фирмата е заверена със сумата на покупката. Ако потвърждението се получи същия ден до 16:30 ч., Elsitek.bg обработва и изпраща поръчката същия ден, и клиентът получава покупката си във вторник. Ако потвърждението се получи във вторник до 16:30 ч., Elsitek.bg обработва и изпраща поръчката на същия ден, и клиентът получава покупката си в сряда.