Кои сме ние?

“ЕЛСИТЕК“ ООД e фирма, която търгува с електроматериали, ВиК части, инструменти, LED и конвенционално осветление. Компанията е новоучреден юридически субект, но търговската дейност започва през далечната 1994 г. със старта на ЕТ Димитър Сираков. Към настоящия момент двете фирми управляват 3 физически търговски обекта, като последният е открит през октомври 2015 г. в град София, ж. к. Младост 1, и предлагат на своите клиенти над 10 000 артикула на марки с проверено качество и произход.

Дългогодишните взаимоотношения с производители и вносители допринасят за успешното позициониране на двете фирми на пазара и позволяват възможно най-добрите цени за нашите клиенти.

Екипът на двете компании е съставен от специалисти с дългогодишен опит в търговията с електро, ВиК материали и осветление и нашите клиенти могат да разчитат на точна и адекватна консултация.

Ние в „ЕЛСИТЕК“ ООД ценим високо своите клиенти и тяхната удовлетвореност е приоритет за нас. Нашата мисия е да предложим всичко необходимо за изграждането на електро и ВиК инсталацията или ремонта на едно място, като спестим време и нерви на клиентите си. Ние отделяме особено внимание на техническото консултиране и предлагаме адекватни и професионални решения на специфичните запитвания. В крак с новите технологии в областта на светодиодното осветление (LED) извършваме консултации за проектиране и изграждане на цялостни решения в домове и офиси.